Sait välitettyä videoilla loistavasti sitä fiilistä joka meillä oli hääpäivänä. Uskomme, että se välittyy ja muistuu mieleen näiden avulla vielä vanhoilla päivillä häitä muistellessa.
­

TILL DEATH DO US PARTY

Meidän milleniaalien ja Z-sukupolven elämää on dokumentoitu niin paljon, että tuskin sulle tarvitsee perustella kuvien ja videoiden hyviä puolia. Ootko koskaan katsonut sun lapsuudenaikaisia kotivideoita ja nauranut niin, että poskia särkee? Tai edes parin vuoden takaisia videoita puhelimen arkistojen kätköistä, ja mielessäsi sukeltanut välittömästi senhetkiseen fiilikseen, kuin se olis eilinen.

Häät tapahtuu toivottavasti elämässä vaan kerran, ja ne halutaan vetää täysillä. Ne hetket halutaan muistaa ikuisesti. Näihin muistoihin kannattaa satsata.

Meitä häävideokuvaajia on paljon erilaisia, kuten on hääparejakin. Kuvaajien visuaaliset tyylit sekä tavat ohjata hääparia ja päivän tapahtumia vaihtelevat. Viivisuals painottaa videointityylissä dokumentaarista käsivaralla kuvaamista sekä aitoa ja tunnerikasta tyyliä. Kyyneleet ja naurut värittävät videoita. Lisäksi Viivisualsin visuaalinen ilme on boheemi ja luova.

Jos aitous ja tunteikkuus on teidän juttu, sukeltakaa ihmeessä mun portfolion pariin!

Seuraavaksi kerron vielä lyhyesti, millainen häävideointiprosessi Viivisualsin kanssa tulee olemaan.

SWAIPPAUS OIKEALLE

Meidän tarina alkaa, kun lähestytte mua viestilomakkeen tai sähköpostin välityksellä. Lähetän teille paluuviestillä hääpareille kirjoittamani oppaan, johon saatte tutustua rauhassa. Mikäli päiväänne ei ole vielä varattu tai kyselty, pidän päiväänne alustavassa varauksessa kyselyhetkestä lähtien kaksi viikkoa.

TREFFAILU

Kun päätätte, että olen teidän häävideokuvaajanne, saatte videokuvaussopimuksen ja tämän sopimuksen sähköinen allekirjoittaminen ja varausmaksun maksaminen varaa päivän teille kalenteristani. Lähempänä häitä tavataan videopuhelun merkeissä tai kasvotusten ja käydään läpi aikataulu, ja olen tietysti muutenkin tavoitettavissanne pitkin matkaa, jos haluatte kysellä hääsuunnitteluihin liittyen tai vaikka kuulla puolueetonta mielipidettä.

TAHDON!

Hääpäivän aikana kommunikoin enimmäkseen hääseurueen vastuuhenkilön (yleensä kaaso ja/tai bestman) sekä valokuvaajan kanssa ja toimin huomaamattomana taustatekijänä ja taustatukena, ikuistaen päivän tärkeimmät hetket ja yksityiskohdat dokumentaariseksi tarinaksi! Voin myös tarpeen mukaan jäädä kuvaamaan päiväänne pidemmäksi aikaa kuin suunniteltu.

AINA SINUN

Kun olette laskeutuneet häähuumasta arkeen, saatte vielä häävideon ikuiseksi muistoksi päivästänne. Toimitusaika on korkeintaan 8 viikkoa hääpäivästä.

Siis ensinnäkin aivan mielettömän iso kiitos aivan ihanista videoista <3 Kiitos myös helposta, joustavasta ja niin mukavasta yhteistyöstä. Sinun kanssa oli todella helppo olla!
­

Tutustu mun tekemiin häävideoihin Portfolio-sivulta,

tai lue lisää hinnoittelusta ja täytä yhteydenottolomake Investointi –sivulta.