Sijoittaminen on eteenpäin katsomista ja tulevaisuuteen satsaamista. Hyvä sijoitus kerryttää lisäarvoa vuosi toisensa jälkeen ja lopulta tulee arvokkaammaksi kuin olit alun perin osannut kuvitellakaan – ja se vaatii vain yhden hyvän päätöksen.

Rakkaus ja sitoutuminen on todellakin juhlimisen arvoista, pienesti tai suuresti. Miltä ikinä teidän juhlapäivä näyttääkään, se päättyy aikanaan, ja kaikista niistä asioista joihin rahaa satsattiin, vaan harva on enää vuosien päästä jäljellä. Video ja kuvat ovat. Kun panostatte niihin ja etsitte just teille sopivat kuvaajat osaksi teidän päivää, teette sijoitukset, joiden arvo vain nousee vuosien saatossa ja voitte taputtaa itseänne (tai toisianne) tyytyväisinä selkään.

En oo kuullut kenestäkään, joka olisi katunut ammattivalokuvaajaan ja –videokuvaajaan satsaamista jälkikäteen. Sen sijaan häävideo on usein niiden asioiden joukossa, johon hääparit olisivat jälkikäteen toivoneet panostaneensa.

Tämän sivun alalaidasta löytyy kyselylomake, jonka kautta voitte olla yhteydessä ja kysellä eri vaihtoehtoja. Saatte paluuviestillä hääpareille suunnittelemani oppaan, josta löytyy vielä tuhti paketti tietoa ja paljon vastauksia kysymyksiin, joita hääpareilla usein on! Saatte tutustua oppaaseen rauhassa ja tehdä vasta sitten päätöksiä.

Ollaan ikuisesti kiitollisia sun panoksesta ja häävideosta, jonka meille visioit ja toteutit. Onneks löydettiin sut! 😭💗  Kiitos!
­

Videointipaketit sisältävät:

 • suunnittelupalaverin videopuhelun välityksellä tai kasvotusten
 • tarvittaessa myös viestitse tukemista ja tsemppiä hääsuunnitteluun koko prosessin ajan
 • videoiden ja editoinnin suunnittelun hääparin toiveita ja ainutlaatuisuutta huomioiden, Viivisualsin taiteellisen näkemyksen mukaisesti ja täydellä sydämellä
 • matkakulut kaikkiin Hämeenlinnasta alle 2h päässä oleviin kohteisiin (esimerkiksi Turun, Helsingin, Tampereen seutu)
 • saumattoman yhteistyön valitsemanne dokumentaarisen valokuvaajan kanssa, jos sellainen on
 • kuvauksen, editoinnin ja videoiden toimituksen sähköisesti

”Parhaat palat” / 6h taltiointi

1500€ häävideo / 1750€ hääelokuva

”Klassikko” / 8h taltiointi

1750€ häävideo / 2000€ hääelokuva

”All day long” / 10h taltiointi

2000€ häävideo / 2250€ hääelokuva

Lopullisen tarjouksen saat olemalla yhteydessä sähköpostitse. Paluuviestillä saatavassa oppaassa saat tarkemmat tiedot lisätuntien hinnoista ja matkakuluista Etelä-Suomen ulkopuolella.

Häävideon tai hääelokuvan lisäksi videointipakettiin on myös mahdollista lisätä vihkimisen ja/tai ohjelmanumeroiden taltiointia ”kotivideotyyliin” yhdellä kameralla tai säätää häävideon pituutta. Näistäkin saat lisätietoa sähköpostitse!

Häävideo vai hääelokuva?

Yleisin häävideoinnin muoto on elokuvatrailerin tyylinen fiilistelyhäävideo, jossa päivän kohokohdat on koostettu musiikin kera tunteikkaaksi kokonaisuudeksi. Video palauttaa muistot päivästä elävästi mieleen, ja tarjoaa elämyksellisen sukelluksen häähumuun myös heille, jotka eivät olleet paikan päällä.

Videon kesto on noin 4-8 minuuttia riippuen taltioinnin pituudesta.

Toinen suosittu vaihtoehto on pidempi (n. 30-60min) hääelokuva häistänne. Video toteutetaan editoimalla yhteen materiaalia jalustalla olevasta videokamerasta sekä liikkuvan kuvaajan nappaamista videopätkistä. Hääelokuva sisältää yleensä vihkimisen kokonaisuudessaan sekä muutaman sovitun ohjelmanumeron, ja väliin sopii erinomaisesti pätkiä potrettikuvauksesta ja hääjuhlan tunnelmista.

 • Hinnoittelu on voimassa heinäkuusta 2021 eteenpäin toistaiseksi. Viivisuals pidättää oikeudet muutoksiin ja hinnankorjauksiin. Hinnoittelu koskee lähtökohtaisesti syksyn 2021 ja vuoden 2022 aikana tehtäviä häävideointeja.
 • Juhannuksena ja uutenavuotena hintoihin lisätään +100% juhlapyhälisä.
 • Huhti-lokakuussa lauantaisin kuvaan hääjuhlia vähintään 6h veloituksella. Marraskuusta maaliskuuhun sesongin ulkopuolella myös lyhyemmät lauantaikuvaukset ovat mahdollisia, kysy näistä tarkempaa tarjousta!
 • Hinnat sisältävät ALV:in 24%
 • Varausmaksu 200€ maksetaan sopimuksenteon yhteydessä eikä sitä palauteta peruutustilanteissa. Kuvauksen siirtäminen tai kuvauksen sisällön muuttaminen onnistuu yleensä yhdessä sopien.
 • Tutustuthan portfoliooni ja tyyliini ennen bookkausta
Sun kanssa oli todella helppo työskennellä. Annoit hyvin ohjeita eikä tarvinnut yhtään jännittää, sai vain tuijotella toista silmiin ja pussailla 😉
­
Kiitos tuhannesti Viivi! Nää videot on just sellasia mitä toivoinkin ja jopa enemmän!<3 Ollaan erittäin tyytyväisiä ja vitsit kun ihana palata tuohon päivään nyt uudestaan.
­

Kyllä!! Jatketaan juttua!