Hei sinä, joka tunnistat otsikosta itsesi,
varmasti tiedätkin, mitä tavoittelet,
mutta tiedätkö, miten kiinnität muiden huomion ja erotut joukosta?

Me jokainen ”kuluttaja” ollaan ihmisiä, jotka ostetaan ja tehdään päätöksiä pitkälti tunteisiin ja intuitioon perustuen. Samoin jokaisen yrityksen puikoissa on oikeita ihmisiä, joihin vetoavat samat asiat kuin keheen tahansa: tarinat ja tunteet. Meitä on liikutettava, kauhistutettava, nauratettava ja koukutettava, jotta tässä hälinän täyttämässä maailmassa sanomamme nousee esiin – ei vaan näkyväksi, vaan luihin ja ytimiin asti koettavaksi.

Mitä ikinä sun yritys tai yhteisö siis tarjoaakaan, haluan nostaa sen videoilla esiin parhaalla mahdollisella tavalla, joka on sekä visuaalisesti koukuttava että sisällöllisesti rikas. Videon sisältö ja sanoma pitää miettiä tarkkaan jokaista sekuntia myöten.

Toteutan erilaisia luovia, kauniita ja säväyttäviä videoratkaisuja boheemilla otteella erilaisille yrityksille ja yhteisöille. Puhun brändivideoinnista, koska lähestymistapani yritysvideokuvaukseen on välittää yrityksen tarinaa ja sanomaa, eikä pelkästään esitellä ja mainostaa yrityksen palveluja tai tuotteita. Yhteyden luominen brändin tarinan kautta puhuttelee ihmistä syvemmällä tasolla ja saa oikeat ihmiset sitoutuneiksi asiakkaiksi ja ”fanikunnaksi”.

Mun arvoja ovat:

kotimainen pienyrittäjyys:
tykkään työskennellä toisten intohimoisten, asialleen palavien yrittäjien ja yrittäjähenkisten tyyppien kanssa. Oon mitoittanut hinnastoni tällaisille projekteille sopivaksi (ja samalla itselleni kestäväksi) ja oon kokosydämisesti mukana tukemassa pienten tekijöiden unelmia ja liekittämässä niitä uudelle tasolle.

eettisyys ja ekologisuus:
maapallon hyvinvointi, luonnon monimuotoisuus ja kestävä elämäntapa on mun sydäntä lähellä. Mulle on ylpeydenaihe tuoda videoiden kautta esiin vastuullisia ympäristöarvoja edustavia yrityksiä ja toimijoita.

oikeudenmukaisuus:
mua sytyttävät naisten tasavertaisuus ja lasten ja nuorten oikeudet Suomessa ja maailmalla, ja esimerkiksi ihmiskaupan vastainen työ ja naisten oikeuksien puolestapuhuminen ovat aiheita, joita toisin mieluusti esille videoilla.

Brändivideoinnit sisältävät:

  • suunnittelupalaverin, johon videokuvaaja (ja halutessaan myös asiakas) valmistelee tarvittaessa kuvaussuunnitelman ja videoiden sisältö- ja teemasuunnitelman
  • yhden kuvauspäivän noin 3-5h asiakkaan toivomassa lokaatiossa
  • valmiit videot toimitettuna viimeistään 4 viikkoa kuvauksen jälkeen tai asiakkaan kanssa sovittua aikataulua noudattaen

Brändivideoinnin hinnat

Tarinallinen brändivideo 2min ja mainokselliset tuotevideot 2 x 30sek, alkaen 750€ (+ ALV)

Tarinallinen brändivideo 2min ja mainokselliset tuotevideot 4 x 30sek, alkaen 950€ (+ ALV)

  • lisäpalveluna brändivalokuvaus esimerkiksi somea tai nettisivuja varten; vähintään 20 käsiteltyä kuvaa: alkaen 200€ (+ ALV)
  • pelkkä brändivalokuvaus; vähintään 20 käsiteltyä kuvaa: alkaen 300€ (+ ALV)

Kysy tarkempaa tarjousta omiin tarpeisiisi räätälöidystä kuvauspaketista!