I’ll be there for you… like I’ve been there before!

ps. kannattaa napata kuppi kuumaa mukaan, koska usein videoidenkatselu vie mennessään…

Rosanna ja Lasse

eivät halunneet tinkiä läheisistään hääpäivänään ja saivatkin onneksi juhlia hääpäiväänsä yli sadan hengen voimin! He olivat itse varsinaisia sähikäisiä ja nostivat kyllä tunnelman kattoon sekä pitivät itse selvästi täysillä hauskaa koko päivän ajan.

Heidän häistään kuvasin myös kokopitkän hääelokuvan, joka on pyynnöstä nähtävissä!

Vihkikirkko: Nokian kirkko

Juhlapaikka: Kerhola, Nokia

Emmin ja Eskun

häissä viimeisenkin jään mursivat heti papin ensimmäiset sanat: ”Emmi ja Esku, jännittääkö?” Tän jälkeen rempseä tunnelma jatkui aina vihkimisestä illan pikkutunneille saakka. Jääpaloja tarvittiin heinäkuun helteessä muuhunkin kuin juoman viilentämiseen, ja nenäliinoja muuhunkin kuin onnenkyyneleiden pyyhkimiseen. Tää päivä oli täynnä väriä, tunnetta ja täyttä riemua ja juhlahumua!!

Vihkikirkko: Uskelan kirkko, Salo

Juhlapaikka: Väärlän alitalo, Perniö

Merin ja Antin

juhannushäitä juhlittiin ainutlaatuisessa urbaanissa satumetsässä, joka oli suvun floristiosaajan avulla rakennettu upeasti liikuntahalliin – kyllä, luit oikein, saatat joutua katsomaan videon ymmärtääksesi mistä oli kyse!! Upeat värivalot ja kukkainstallaatiot toimivat kauniina puitteina tälle rakkaustarinalle.

Vihkikirkko: Kempeleen Pyhän kolminaisuuden kirkko

Juhlapaikka: Zemppi Areena, Kempele

Riina ja Sami

avioituivat pitkän seurustelun päätteeksi laajan ystäväjoukon ja suvun läsnäollessa kuumana kesäkuisena päivänä. Pyhän Laurin kirkon kaunis ympäristö mahdollisti potrettikuvaukset rennosti ennen vihkimistä kirkon liepeillä. Upea tummakivinen Villa Haka juhlapaikkana loi kontrastia viileiden kiviseinien ja hikisen sään välille! Illalla bändi nosti tunnelman kattoon ja kimppu ja sukkanauha heitettiin – tai pikemmin järjestettiin oikeaan osoitteeseen – Munkkiniemenrannassa kuulaassa kesäyössä.

Vihkikirkko: Vantaan Pyhän Laurin kirkko

Juhlapaikka: Villa Haka, Helsinki

Tiia ja Viktor

vihittiin lähimpien ystävien ja perheen läsnäollessa. Päivän aikana ei säästelty kyyneleitä eikä naurua, kun juhlaa vietettiin saman seurueen kesken rennosti ravintolassa. Potrettikuvauksille varattiin kiireetöntä aikaa, ja hääpari pääsikin nauttimaan kahdenkeskeisestä fiilistelystä ennen vihkimistä. Koronarajoitusten puitteissa jo alkuillasta loppunut hääjuhla olikin onni onnettomuudessa, koska päästiin vielä kuvailemaan upeassa auringonlaskussa Lauttasaaressa!

Vihkikirkko: Saksalainen kirkko, Helsinki

Juhlapaikka: Ravintola Sipuli, Helsinki

 

Tiina ja Ossi

saivat toisensa kauniissa vihkitilaisuudessa upeassa Pyhän Henrikin kappelissa, joka on suosittu vihkipaikka. Huhtikuisen lauantain kauneutta ja yksinkertaisuutta korosti se, että paikalla olivat hääparin lisäksi vain pappi, kanttori ja kuvaajat todistamassa tilaisuutta. Koronarajoitukset tekivät joukostamme pienen ja intiimin, mutta videon välityksellä vihkihetken tunnelmat välittyvät onneksi myös jälkikäteen!

Vihkikirkko: Pyhän Henrikin ekumeeninen taidekappeli, Turku

(Julkiseen portfolioon lisätyltä videolta on poistettu papin ääniraita ja vihkikysymykset.)

Josefiina ja Samuel

kohtasivat toisensa ennen vihkimistä kauniissa Raahen koulussa, jonka kiireettömässä tunnelmassa oli hyvä kuvata potretteja – ja ihailla ikkunan läpi lumisadetta, joka alkoi vihkipäivänä juuri kuten hääpari oli toivonutkin. Pienen seurueen kesken juhlitun vihkimisen jälkeen muut perheenjäsenet olivat päättäneet yllättää hääparin (ja samalla videokuvaajan) kokoontumalla kirkon ulkopuolelle sankoin joukoin tähtisädetikkujen kanssa vastaanottamaan tuoretta avioparia! Tähtisädetikut ja syvänsininen joulukuinen ilta olivat täydellinen päätös talviselle vihkimiselle.

Vihkikirkko: Raahen kirkko

Susannan ja Jessen

päivä alkoi Susannan laittautumisella Scandic Plaza -hotellilla Turun keskustassa kaasojen kanssa. Ajaton mustavalkoinen teema ja pienet blingiyksityiskohdat olivat tän morsiusseurueen juttu! Vihkimistä ei edeltänyt first look, vaan hääpari kohtasi toisensa kirkossa ensimmäistä kertaa hääpäivän aikana. Bongaa vihkimisestä myös viehättävät ”kukkaistytöt”! 😀

Aamuvalmistelut: Scandic Plaza -hotelli, Turku

Vihkikirkko: Martin kirkko, Turku

Ninnin ja Markun

hääpäivä alkoi tunnelmallisen Raision kirkon alttarilta ja jatkui kirkkaan syyskuisen auringonpaisteen saattelemalla läheiselle Hintsan vintille. Juhlapaikalla mun huomion kiinnitti aivan mielettömät koristelut upeine kukka-asetelmineen! Aurinkoinen syyspäivä mätsäsi täydellisesti runsaaseen ja värikkääseen teemaan.

Vihkikirkko: Raision kirkko (Pyhän Martin kirkko), Raisio

Juhlapaikka: Hintsan vintti, Raisio

Johannan ja Vasjan

DIY-henkisiä kesähäitä juhlittiin sunnuntaina häiden siirryttyä koronan vuoksi elokuulle. Intiimin kokoinen vihkikirkko, morsiamen ja sulhasen musiikkiesitykset toisilleen sekä sulhasen suosikkeihin kuuluva rock-iskelmähenkinen bändi kruunasivat tän upean päivän!

Vihkikirkko: Karunan kirkko, Karuna

Juhlapaikka: Karunan Kallioranta, Karuna

Jennin ja Joonaksen

koko hääviikonlopun miljöönä toimi upean merellinen Helmirannan juhlatila, joka mahdollisti kaiken tarvittavan: aamuvalmistautumiset rauhassa kaasojen ja bestmanien kanssa, potrettikuvaukset kallioilla ja merimaiseman äärellä, ulkovihkimisen aurinkoisella terassilla, kauniin auringonlaskun horisonttiin ja kuuleman mukaan myös yölliset pulahdukset paljuun!

Vihkipaikka ja juhlapaikka: Hyvinvointi- ja elämyskeskus Helmiranta, Rauma

Riina ja Tuomas

juhlivat modernin maalaisromanttisia häitään Tampereen seudulla. Koskettava lauluesitys vihkikirkossa ei jättänyt ketään kylmäksi, ja myös hääjuhlassa saatiin nauttia tunnelmallisesta livemusiikista. Illan vauhdittamiseksi hääseurue oli suunnitellut yllätystanssinumeron, jossa käytiin hääparin johdolla läpi legendaarisimmat muuvit.

Vihkikirkko: Finlaysonin kirkko, Tampere

Juhlapaikka: Pinsiön maamiesseurantalo, Pinsiö

Lisää kuvaamiani hää- ja muita videoita löydät Vimeo-tililtäni klikkaamalla tästä!

Haluaisitteko jatkaa juttelua teidän häiden videoinnista?